Geraadpleegde bronnen genealogie en kwartierstaat

Ter bescherming van de privacy van in leven zijnde personen zijn gegevens verwijderd. Gegevens over de generaties 4 t/m 8 zijn gevonden in de gemeentearchieven van Vlaardingen (stadsarchief.vlaardingen.nl), Amsterdam (archief.amsterdam), Rotterdam (www.gemeentearchief.rotterdam.nl), Delft (archief.delft.nl), Den Haag (denhaag.digitalestamboom.nl) en via Genlias (opgeheven), www.WieWasWie.nl en Genliasmonitor. Aanvullend is informatie overgenomen uit secundaire bronnen op www.delpher.nl.
Ook is gebruik gemaakt van de zoekmachines op de websites van de streekarchieven Voorne-Putten Rozenburg en Hollands en Rijnlands Midden en Rijnstreek en van de website Genealogie in de Achterhoek. Hulpvolle verwijzingen zijn gevonden via Geneaknowhow, de Startpagina Genealogie, www.kwartierstraat.nl, www.gencircles.com, www.stamboomgids.nl, www.genealogieonline.nl en worldconnect.rootsweb.com.

Gegevens over oudere generaties (9 en verder) zijn gevonden op verschillende websites, waaronder (sommige sites zijn in de loop der tijd offline gehaald):

Koppelingen naar pagina's op deze website

Meer informatie uit mijn database (mijn gedcom-bestand) is hier te vinden. Daarnaast ook op www.genealogieonline.nl.

Laatste update 29 december 2017, voor reacties, aanvullingen en vragen stuur uw e-mail hier.